Båtlackering


Efter ett antal år börjar det synas skavanker på de flesta båtar i form av repor, skav och matterad gelcoat vilket innebär att din båt tappar i värde.

Att köpa ny båt är ofta en stor utgift bara för att få uppleva nybåtsskänsla ett kort tag och det är där som finessen med en omlackering kommer in. Till en kostnad som ofta väsentligt understiger mellanskillnaden vid ett nyinköp, så får du glädjen av en ”ny båt”, blank och glänsande, som dessutom genom det nya ytskiktet får ett mycket bättre UV skydd än gelcoat och en täthet som kommer att förenkla vårutrustningen under många år framöver.

Vi börjar med 2 lager grundfärg för bästa möjliga vidhäftning och sedan sprutlackerar vi med högblank tvåkomponent polyuretanfärg i 4 lager. Vi har båtar som fortfarande efter 10-12 år har kvar samma höga finish och glans som när de kom ut ur lackboxen.

Vi har lackerat båtar i över 30 år och vet hur man åstadkommer ett perfekt resultat. Det finns inga genvägar utan kan bara åstadkommas genom grundligt förarbete och användning av professionella tekniker och produkter. Vi arbetar uteslutande med marknadens bästa produkter från International, Awlgrip och 3M. Vi sprutlackerar i vår klimatstyrda lackbox eller på plats i de fall båten inte kan transporteras till oss.
 
Vad kostar det: Se vår prislista
Särtryck ur
På Kryss & Till Rors
nr 7, 2006 .

ÖCKERÖ BIL & BÅTLACK AB
www.yachtpaint.se